Βιβλία που θέλω να αγοράσω (και γιατί)

Πολύ ωραίες επιλογές @Τζίμι . Τον άρχοντα των μυγων πρέπει να το ξαναδιαβάσω. Ο γιός ήταν το πρώτο βιβλίο του Nesbo που διάβασα. Πάρα πολύ καλό (αν και εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι το Βασίλειο είναι το καλύτερό του). Για τον ζητιάνο δεν το συζητάμε καν, τρομερό.

Δεν πρόκειται να συμμετάσχω στο νήμα. Μόνο στο μεταμπούκ η λίστα των επιθυμητών αριθμεί 1552 βιβλία.
Δεν με παίρνει...:ντροπή:
 
Για μένα από την άλλη το πρώτο βιβλίο του Νέσμπε που διάβασα ήταν το Βασίλειο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είναι ένα αριστούργημα στο είδος του (είχα πάρει μάλιστα και την συλλεκτική έκδοση).

Εν τω μεταξύ και η δική μου λίστα ενδεικτική είναι, είχα άλλα τόσα να γράψω. 🤣
 
Για μενα ο Γιος ειναι το καλυτερο του Νεσμπο απο καμια δεκαρια δικα του που έχω διαβασει. Το βασιλειο το έχω πάρει αλλά δεν το έχω διαβασει ακόμα αν και με ψησατε να το επισπευσω.
@ΜιΛάμπρος όντως τωρα 1552; :αργκ:
 
Και γιατι να μην τα κανει 5555 ειτε 6666; :)
Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αγοραστούν και να διαβαστούν....εντάξει, από ένα σημείο και μετά αρχίζει να γίνεται λίγο "παράξενο" όλο αυτό με τις λίστες μου (έχω κι άλλες λίστες για άλλα πράγματα και έχω διαπιστώσει ότι είναι πολύ θεραπευτικές) και κάπου χάνεται και η ουσία. Η ουσία είναι να απολαμβάνεις το διάβασμα, όχι να σε πιάνει ψυχαναγκασμός (που με πιάνει γιατί είμαι και αυτιστικός παναθεμά με).
 
Top