(ΒΡΕΘΗΚΕ): Ουώλτ Ουίτμαν - Φύλλα Χλόης (μτφρ: Νίκου Προεστόπουλου)

Καλησπέρα σας, αναζητώ το βιβλίο : Ουώλτ Ουίτμαν (Walt Whitman) - Φύλλα Χλόης (μτφρ: Νίκου Προεστόπουλου), σε οποιαδήποτε κατάσταση και μορφή, ακόμα και σε φωτοτυπίες ή σε ebook γιατί προορίζεται για εργασία.
Ευχαριστώ πολύ.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα ! Ναι έχω στείλει στους ορίζοντες (αλλά όχι γι αυτό το βιβλίο, για την πλήρη έκδοση των 450 σελίδων) και δεν μου έχουν απαντήσει.
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Υπάρχει και στην Εθνική Βιβλιοθήκη, μπορείς να κάνεις κράτηση και να πηγαίνεις εκεί να το διαβάζεις και να κάνεις την εργασία σου.

για την πλήρη έκδοση των 450 σελίδων
Πάντως, με ένα search που έκανα στο google, βλέπω αρκετά παλαιοβιβλιοπωλεία που λένε ότι έχουν την έκδοση της εστίας. 'Αλλοι το έχουν 65 ευρώ και άλλοι λίγο φτηνότερα.

Πάντως, με ένα search που έκανα στο google, βλέπω αρκετά παλαιοβιβλιοπωλεία που λένε ότι έχουν την έκδοση της εστίας. 'Αλλοι το έχουν 65 ευρώ και άλλοι λίγο φτηνότερα.
2 παλαιοβιβλιοπωλεία μου απάντησαν ότι δεν το έχουν παρότι το έχουν στο site τους ως διαθέσιμο (και εξακολουθούν να το έχουν ως διαθέσιμο ενώ έχει περάσει ένας μήνας σχεδόν από την επικοινωνία που είχα!), άλλος ένας μίλησα στο τηλ δύο φορές και ακόμα περιμένω, και οι υπόλοιποι δεν έχουν απαντήσει καν, εκτός από έναν που μου ζητούσε 120 ευρω !!!