Από πού το αβατάριό σου;

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Από παιδί διάβαζα στο πάτωμα ακόμα και τα μαθήματα του σχολείου.
Γύρω-γύρω βιβλία και τετράδια και στη μέση εγώ όπως η Μερλιν δίπλα.
Αφού η μαμά μου κάθε χρόνο έλεγε: "Γιατί να της πάρουμε καινούργιο γραφείο? Χαμένο θα πάει..."
Και είχε και δίκιο η γυναίκα!:χαχα:
Και τώρα διαβάζω στο πάτωμα, αλλά θέλω να είναι ξύλινο.
Και αν έχει και τζάκι εκεί κοντά, ακόμα καλύτερα!:γιούπι:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ο Φιλοκτήτης ήταν ο βασιλιάς των Θεσσαλών ο οποίος πήρε μέρος στον Τρωικό Πόλεμο. Κατά τη στάση του στόλου στη Λήμνο ένα δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε τον Φιλοκτήτη. Οι συμπολεμιστές τον εγκατέλειψαν να υποφέρει από φρικτούς πόνους κι αυτός βρήκε καταφύγιο σε μια σπηλιά. Αυτήν που σήμερα φέρει το όνομά του. Την Σπηλιά του Φιλοκτήτη.

Μου αρέσουν οι σπηλιές στην ακροθαλασσιά, σκαμμένες από το κύμα.

Στο αβατάριό μου είμαι εγώ, στην Σπηλιά του Φιλοκτήτη.

Αφήνω, για λίγο, την αγαπημένη μου Κάρολ, και βάζω σκίτσο φίλης που μου χάρισε (επειδή δεν το χρειαζόταν, και όχι επειδή λύγισε με τα puppy eyes μου όταν είδα τα έργα της απλωμένα στο πάτωμα :γρμβ:).
Έχω ποζάρει για ανάδειξη έργων, αλλά δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να είμαι και μούσα (:μουάχαχα:)

Πλέον έχω
το δανείστηκα από την ιστοσελίδα Ελλάδα2021 και την επιτροπή που συστάθηκε για τους εορτασμούς
των 200 χρόνων που συμπληρώνονται από την ελληνική επανάσταση

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ο γοητευτικα βλοσυρος ξανθουλης με το ανεμελο το μαλλι που εβαλα, ειναι φωτορεαλιστικο extrapolation (με τη βοηθεια Τ.Ν.) του προσωπου του Βιτρουβιανου Ανθρωπου, ενα σκιτσο του Λεοναρντο ντα Βιντσι (αυτος που κανει jumping jack με τη μαλαπερδα οξω)

Last edited:
Νομίζω ότι τον γελοιοποίησαν λίγο οι "εξτραπολέιτορς" @Αντέρωτας . Το έκαναν σαν ήρωα που ξεπήδησε από μυθιστόρημα του φανταστικού. Περιμένεις και κάνα goblin να πεταχτεί δίπλα του. Καμία σχέση με την επιστημονική εσωτερικότητα του Βιτρουβιανού Ανθρώπου που παρεμπιπτόντως ταξιδεύει τα σύμπαντα με τον Βίκινγκ.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μα αμα το δεις το σκιτσο, ετσι μουρτζουφλης φαινεται και στο πρωτοτυπο

Οσο για το βικινγκ.. εισαι σιγουρος; 🤔

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ουτε.

Το pioneer εχει τα παιδια του ας πουμε

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Το έκαναν σαν ήρωα που ξεπήδησε από μυθιστόρημα του φανταστικού. Περιμένεις και κάνα goblin να πεταχτεί δίπλα του.
Προτιμω να το βλεπω πιο ρομαντικα. Σαν τον Γκαλαχαντ ή τον Παρσιφαλ, να ετοιμαζεται για την υστατη δοκιμασια για το Αγιο Δισκοποτηρο.

Αληθεια ποιος το βρηκε τελικα; Ο Γκαλαχαντ ή ο Παρσιφαλ, ποτε δεν το πιασα

Σαν τον Γκαλαχαντ ή τον Παρσιφαλ, να ετοιμαζεται για την υστατη δοκιμασια για το Αγιο Δισκοποτηρο.

Αληθεια ποιος το βρηκε τελικα; Ο Γκαλαχαντ ή ο Παρσιφαλ, ποτε δεν το πιασα
Τώρα αυτό τεστ μνήμης είναι; Να πάρω τη βοήθεια του κοινού; Θαρρώ ο Γκάλαχαντ (αν δεν έβαζες αυτό το 50/50 θα πόνταρα στον Λάνσελοτ για κάποιο λόγο).

Καλά όλα όσα έχω βάλει μέχρι τώρα, και ο Ρολάν μιλάει στην καρδούλα μου, αλλά μετά το χθεσινό —που μόνο το πέτσινο γιλέκο και η κασέτα της Λαίδη μου έλειπε— νομίζω Δημητρούλα (ξανα)ήρθε για να μείνει.