Αναζητώ: "Το Κουτσό" του Χούλιο Κορτάσαρ

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Εξαντλημένο είναι;

Εάν το τρακάρει κάποιος, ας μου πει. Η αναζήτηση αφορά την ελληνική μετάφραση. Αν δεν ευοδώσει θα το ψάξω στα Αγγλικά. Τα Ισπανικά μου δεν είναι ακόμα αρκετά καλά ώστε να μπορέσω να απολαύσω λογοτεχνία.

 
Welcome to the club!

Εξαντλημένο είναι και αρκετά δυσεύρετο. Προσωπικά έχω ψάξει σε πολλά παλαιοπωλεία της Αθήνας, σε αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα και σε αρκετά κεντρικά/συνοικιακά βιβλιοπωλεία αλλά τίποτα...

Κάποτε νομίζω το είχα πετύχει σε κάποια σελίδα με μεταχειρισμένα για 35-40 ευρώ (σε άσχημη κατάσταση...)

ΑΛΛΑ, όπως είχε αναφέρει και ο Τζονκαν (νομίζω) σύντομα (κατά το Δεκέμβρη; ) θα επανεκδοθεί από τις εκδόσεις Opera σε μετάφραση-επιμέλεια του Αχ. Κυριακίδη.
 
Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ευχαριστώ για την πληροφορία, φίλε Ιπποπόταμε.

Επικοινώνησα με τις εκδόσεις Όπερα, μετά την ανάρτησή σου, και με ενημέρωσαν ευγενικά πως η πληροφορία είναι ακριβής, μόνο που ο όγκος και η δυσκολία του εγχειρήματος δεν επιτρέπει να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο χρόνος έκδοσης. Για την ώρα έχουν βάλει σαν στόχο την άνοιξη του 2018.

Οπότε, αναμένουμε. :)
 
Αν είναι να γίνει καλή καλή δουλειά, κανείς δε θα έχει αντίρρηση να περιμένει λίγο. Ελπίζω μόνο να βγει και σε ebook.
 
Ο Κυριακίδης γενικά φημίζεται για την καλή δουλειά που κάνει. Έχει μεταφράσει επιτυχημένα -θεωρώ- πολλούς μεγάλους λατινοαμερικάνους και όχι μόνο συγγραφείς οπότε λογικά και το κουτσό δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.
 
Εξαντλημένο είναι;

Εάν το τρακάρει κάποιος, ας μου πει. Η αναζήτηση αφορά την ελληνική μετάφραση.
Καλά, ρε πουλάκι μου, δεν μπορούσε να σε πιασει ο ζήλος της αναζητησης πριν κατέβεις; Θα σου δανειζα το δικο μου. Δεν εχει μουσια, βεβαια, αλλά τη δουλειά του την κάνει. :ναι:
 
Top