Αναζητω βιβλία για αγορά

Αναζητω, σε λογικές τιμές, τα βιβλία.

1) Μάτια - Jesus Ignacio Aldapuerta
2) Η κυρα του σκοταδιου - Fritz Leiber
3) Το τραγουδι της θεας καλι - Dan Simmons
 
Last edited by a moderator:
Γιάννη, «To τραγούδι της θεάς Κάλι» το έχω πετύχει πάμπολλες φορές στην Πρωτοπορία (της Θεσσαλονίκης) μολονότι στην ιστοσελίδα του καταστήματος το αναφέρει ως εξαντλημένο. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως εξακολουθούν να διαθέτουν αντίτυπα. Αν σου είναι δύσκολο να το ελέγξεις ο ίδιος, μπορώ να περάσω από εκεί και να σε ενημερώσω.
 
Σε ευχαριστώ γαι την προσφορά Χήθκλιφ. Εγω ειμαι Πάτρα. Ρώτησα εδώ στο κατάστημα και μου απάντησαν οτι δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα τους. Πάντως δεεν χρειάζεται να κάνεις τον κοπό. Θα επικοινωνήσω εγώ μαζί τους και ελπίζω να υπάρχει ακόμα.
 
Συνήθως δεν μπαίνουν στον κόπο να κοιτάξουν στα ράφια, αλλά αν τηλεφωνήσεις στο εδώ κατάστημα ελπίζω να το κάνουν - αν πάντως το πετύχω σε επόμενη επίσκεψη μου και δεν το έχεις βρει ήδη θα σου πω.
 
Τελικά το βιβλίο δεν υπάρχει. Τουλάχιστον αυτό μου είπαν σήμερα απο το κατάστημα της Θεσααλονίκης. Οπότε η αναζήτηση συνεχίζεται.

Μια φορα που εψαχνα ένα βιβλιο που ελέγε οτι ειναι διαθεσιμο αλλα δεν το εβλεπα πουθενα το ζήτησα απο την υπαλληλο, αυτη εβαλε τον τιτλο στον υπολογιστη και της εβγαλε που ακριβως βρισκεται και πηγε και μου το εφερε αμεσως. Ετσι το ψάχνουν και ενημερώνουν αν υπάρχει.
 
Top