Εχεις ενα δικιο!Αλλα βλεπεις ειμαι και λιγο ανυπομονος!
Το Βρήκα !! επιτέλους! και σε πολύ καλή κατάστασηκαλησπέρα στην παρεα! καινούργιος στο φόρουμ και πρώτη φορά γράφω εδω. ψάχνω το " ο ουσάρος στη στέγη" του jean giono !! αν μπορεί να βοηθησει κάποιος...
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βρήκα σήμερα τους Ναυαγούς στο Σπίτι, ένα υπερσπάνιο βιβλίο. Το έψαχνα πολλά χρόνια! Είναι φεμινιστικά δοκίμια γραμμένα με πολύ χιούμορ, που με είχαν επηρεάσει όταν τα διάβασα μικρή στη δανειστική βιβλιοθήκηΠολύ δυσεύρετα και τα τρία (παρότι φαίνονται σαν διαθέσιμα σε κάποια online βιβλιοπωλεία)
Μαρία Πολενάκη: Ναυαγοί στο Σπίτι
Μαρία Πολενάκη: Η Νεόνυμφος Ετρελάθη
Μαρία Πολενάκη: Μη, Είμαι Ακόμα Ζωντανή
Όλα από Καστανιώτη
Βρέθηκε κι αυτό μετά από πολύχρονη αναζήτηση, με τη βοήθεια της ΧήθκλιφΜαρία Πολενάκη: Η Νεόνυμφος Ετρελάθη
Το βιβλίο "Η οικογένεια Μούμιν-Τρολλ" της Γιάνσον Τόβε υπάρχει στο βιβλιοπωλείο εκλογή στη κομοτηνή.Καλησπέρα! Ψάχνω το "Η οικογένεια Μούμιν-Τρολλ" της Τόβε Γιάνσον! Έχει εξαντληθεί, οπότε αν κάποιος το έχει και μπορεί να το αποχωριστεί ας επικοινωνήσει!!![]()
Σας ευχαριστώ πολύ αλλά το βρήκα πριν μια εβδομάδα! Να 'στε καλά!Το βιβλίο "Η οικογένεια Μούμιν-Τρολλ" της Γιάνσον Τόβε υπάρχει στο βιβλιοπωλείο εκλογή στη κομοτηνή.![]()
Καλό διάβασμα!!!Σας ευχαριστώ πολύ αλλά το βρήκα πριν μια εβδομάδα! Να 'στε καλά!
δεν εχω κανενα απο τα δυοΤο εχω και το αλλαζω με το μιζερι του στηβεν κινγκ η με το προσωπο του φοβου(για την ζαζι στο μετρο)