Αναζήτηση βιβλίων

Καλησπέρα σας, διαβάζω πολύ καιρό τα νήματα της λέσχης και έχω υπέροχα βιβλία από τη βοήθειά σας.
Αναζητώ το βιβλίο Η Λάουρα και ο λαβύρινθος του φωτός που είναι το 6ο βιβλίο της σειράς του Πέτερ Φρόιντ.
Αν κάποιος το έχει δει κάπου ξεχασμένο η το έχει και δεν το χρειάζεται θα ήθελα πολύ!!

Σκέφτομαι να πάρω Τα Βαλκάνια Από Το 1453 Και Μετά του Σταυριανού Λευτέρη ως γενική προσέγγιση στην ιστορία της περιοχής. Η Πρωτοπορία το έχει σε προσφορά. Το έχει διαβάσει κάποιος να μου πει αν αξίζει η αγορά του;
Έχετε να προτείνετε μήπως κάτι ανάλογο;

@Κεχριμπάρι το βιβλίο που αναφερεις δεν το γνωριζω και δεν έχω αποψη αλλά σχετικά προσφατα είχα διαβασει αυτό, το οποίο στο προτεινω ανεπιφυλακτα. Σαφως πιο συνοπτικη ιστορια των Βαλκανιων απο αυτο που εχεις δει αλλά αρκετα περιεκτική, ουσιαστική και πλουσια σε πληροφοριες. Επισης υπάρχει πληθώρα πηγών για οποιον θελει να διαβασει κάτι περισσοτερο. Τελος ειναι γραμμενο απο τον Μαζάουερ ο οποιος είναι απο τους πιο αξιοπιστους και έγκριτους ιστορικους.

@Χρυσόστομος ευχαριστώ! Δεν έχω διαβάσει Μαζαουερ, οπότε θα κάνω την αρχή με αυτό τώρα. Το ότι είναι πιο περιεκτικό και πιο φθηνό βοηθάει στη παρούσα φάση!
Το βιβλίο που βρήκα εγώ θα το αφήσω για αργότερα προς τα Χριστούγεννα, καθώς είναι λίγο ακριβό, αλλά ο συγγραφέας του μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον λόγω του σχολικου βιβλίου ιστορίας που εγραψε το '80 και αποσύρθηκε κακήν κακώς...Έχω διαβάσει καλές κριτικές για το ακαδημαϊκό του έργο, που δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα, αλλά με αυτά που διάβασα δεν μου κάνει εντύπωση....

Καλησπέρα, αναζητώ το υπογειο του Ντοστογιεβσκι από τις εκδόσεις Ινδικτος με μεταφραση Ελένης Μπακοπουλου!