Ε άρα καλός είναι αφού πέτυχε να μεταδώσει αυτό που θέλει να μεταδώσει.
Είχα αρχίσει κάποτε το The Conspiracy against the human race, αλλά μου φάνηκε επιτηδευμένο και όχι τόσο πρωτότυπο. Νομίζω όλα αυτά τα έκανε καλύτερα ο Σόπενχάουερ, συν το ότι ήταν κ womanizer - νομίζω δλδ. Δεν θυμάμαι να έχει καθόλου χιούμορ - ο Λιγκότι δλδ. Τεσπά, de coloribus κλπ non disputandum.
Αλλά κ τον Τιμπέτ τον βρίσκω λίγο εκκεντρικό - έχει δώσει βέβαια αριστουργήματα όπως το Thunder Perfect Mind, το Soft Black Stars, κ άλλα των οποίων τον τίτλο δεν θυμάμαι πλέον. Κάτι θα βρήκε στον Λιγκότι. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που βρήκε στον Aickman κ έγραψε το Niemandswasser, κομμάτι πάνω σε μία μικρή ιστορία του Aickman (τη διάβασα, μου άρεσε, αν κ γενικά ούτε ο Aickman μου έκανε κλικ, ίσως βαριέμαι κάπως αυτές τις ιστορίες με φαντάσματα κλπ κλπ). Νομίζω κ τον Aickman κάπου στην ίδια κατηγορία τον εντάσσουν με τον Λιγκότι.
Ναι για το Τρου Ντετέκτιβ το έχω διαβάσει κ εγώ ότι επηρεάστηκε κλπ, ωραίος μεν ο Μάθιου αλλά οκ κάπου το έχασε κ αυτός στο σενάριο, τεσπά τίμια προσπάθεια.
(Τον Μπαρτ ούτε κ εγώ τον έχω διαβάσει, τουλάχιστον το συγκεκριμένο, που δεν νομίζω να υπάρχει δλδ κιόλας, ήταν μία μικρή προσπάθεια να μιμηθώ τις μαλακίες που έγραφαν όλοι αυτοί οι τύποι στα 60s που ήταν γενικά μετά-)