Τι ωραιο νημα
Εγω μικρη δεν πρεπει να εβλεπα πολυ τηλεοραση, γιατι δεν θυμαμαι παιδικα οπως πχ την Καντυ, ή τον Σπορτ Μπιλι κ ο Καμπαμαρου μου ειναι παντελως αγνωστος... Δεν πιαναμε καλα κ το μεγκα που ειχε το Ντισνεϋ κλαμπ κ δεν με θυμαμαι να καθομαι μπροστα στην τηλεοραση κ τοσο πολυ. Νομιζω οτι πιο πολυ επαιζα με τα παιχνιδια μου κ κυριως απολαμβανα τα καλοκαιρια στο καμπινγκ, απο εκει εχω περισσοτερες αναμνησεις (κ απο τα κομικς που διαβαζα εκει). Τωρα λιγο πιο μεγαλη θυμαμαι οτι αγαπημενο μου παιδικο (αν μπορουμε να το πουμε ετσι) ηταν οι
Power Rangers, καθως και η
Sailormoon, το
Dragonball, οι
Ανατριχιλες, το
Καρουζελ και τα
Στρουμφακια. Φυσικα εβλεπα και
Χελωνονιντζακια κ
Θαντερκατς,
Silverhawks (
τελεια μουσικη) κι εχω κ καποιες αναμνησεις απο
Moomins 
)
Μετα που γεννηθηκε κ ο αδερφος μου εβλεπα μαζι του πολυ περισσοτερη τηλεοραση, ειχαμε σχεδον σταματησει κ το καμπινγκ κ θυμαμαι πιο εντονα ολες τις ταινιες της
Ντισνεϋ, ποοοολλες ταινιες κ σειρες με δεινοσαυρους (ειχε τρελα ο μικρος!!), φυσικα
Ποκεμον,
Ντιτζιμον, και να πω οτι παρολο που το Yu-Gi-Oh δεν μου αρεσε ΠΟΤΕ, με την
μουσικη της εναρξης πορωνομαι πολυ ασχημα ακομα!!
Σημερα αυτο που εχω κρατησει κυριως απο οοολες αυτες τις σειρες, ειναι οι μουσικες τους, καποια τραγουδια τους που τα εχω και στο ipod αλλα και στο αυτοκινητο κ μ'αρεσει πολυ να τα ακουω, μου φτιαχνουν τη διαθεση.

))
Αυτο το θυμαστε; Δεν ηταν σειρα, ηταν ταινια κ ηταν με βιβλια, πολυ μου αρεζε κ την εβλεπα καθε φορα που την εδειχνε
[video=youtube;u-gJr7iU6kI]http://www.youtube.com/watch?v=u-gJr7iU6kI&list=FLWCeDS-ZMbV7WHM22_VE-Xg&index=94&feature=plpp_video[/video]
Θυμηθηκα τωρα κ μια σειρα με δρακους, που ζουσαν στο Καμελοτ κ εψαχναν το Ιερο Δισκοποτηρο κ τετοια... Αλλα δεν θυμαμαι πως τη λενε.