Ένας χαιρετισμός στους βιβλιόφιλους...

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλώς ήρθες στα μέρη μας. Δυνατή φωτογραφία προφίλ. Ποιο κτήριο είναι αυτό;
 
Καλώς ήρθες στα μέρη μας. Δυνατή φωτογραφία προφίλ. Ποιο κτήριο είναι αυτό;
Ευχαριστώ. Δεν είναι κτήριο, είναι η Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο. Οι συγκεκριμένοι είναι ακτιβιστές που πέτυχα να κάνουν κινητοποιήσεις για το περιβάλλον. Είχαν μια εβδομάδα διαμαρτυρίας, στη διάρκεια της οποίας εμφανιζόντουσαν σε διάφορα σημεία της πόλης και στέκονταν εντελώς ακίνητοι για μία ώρα (έκοβαν την κυκλοφορία χωρίς να ανοίγει ρουθούνι - δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν εδώ αντίστοιχα!)
 
Δεν έχω πάει στο Βερολίνο, οπότε δεν το αναγνώρισα απ' όσο φαινόταν στη φωτογραφία, αλλά τις διαμαρτυρίες τους τις έχω πετύχει σε όλο τον κόσμο (σε φωτογραφίες και άρθρα εννοώ, όχι αυτοπροσώπως). Άρα δική σου φωτογραφία;

...δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν εδώ αντίστοιχα!)
Απορώ γιατί το λες αυτό, εδώ έχουμε μια τόσο καλά οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία, συγκρίσιμη μόνο με την καλά οργανωμένη και πολιτισμένη κυκλοφορία στους δρόμους :ζντόινγκ:
 
Δεν έχω πάει στο Βερολίνο, οπότε δεν το αναγνώρισα απ' όσο φαινόταν στη φωτογραφία, αλλά τις διαμαρτυρίες τους τις έχω πετύχει σε όλο τον κόσμο (σε φωτογραφίες και άρθρα εννοώ, όχι αυτοπροσώπως). Άρα δική σου φωτογραφία;Απορώ γιατί το λες αυτό, εδώ έχουμε μια τόσο καλά οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία, συγκρίσιμη μόνο με την καλά οργανωμένη και πολιτισμένη κυκλοφορία στους δρόμους :ζντόινγκ:
Δική μου φωτό. Την έβαλα γιατί εγείρει περισσότερες συζητήσεις από τη φάτσα μου :))))
 
Με κάθε συμπάθιο, αφού έτσι κι αλλιώς αργά ή γρήγορα θα σου το πει κάποιος, κάλλιο ας είναι γρήγορα:


Παρότι άκρως φιλικοί, έχουμε μια εμμονή να επιμένουμε σε κάποιους κανόνες (οι οποίοι απλοποιούν τα πράγματα, για να λέμε την αλήθεια).
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
[Με τη ευκαιρία, θα ήθελα να ενημερώσω (επειδή το έχω δει πρόσφατα σε μερικές αναρτήσεις) ότι όταν απαντάμε σε κάποιον ακριβώς από πάνω, δεν χρειάζεται να παραθέτουμε την απάντησή του, εκτός αν θέλουμε να απομονώσουμε προς απάντηση ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Και γενικά στις παραθέσεις φροντίζουμε να βάζουμε το μέρος που απαντάμε για να γινόμαστε πιο εύκολα κατανοητοί και να μην κουράζουμε όποιον μας διαβάζει. Και ειδικά σε νήματα που γίνονται μεγάλες συζητήσεις, αυτό βοηθάει στην ροή της κουβέντας.

Αυτό με τις παραθέσεις φαντάζομαι γίνεται επειδή πατάμε το Απάντηση που βρίσκεται κάτω δεξιά και πρέπει να αφήσεις το ποντίκι επάνω για να δεις ότι γράφει "Απάντηση με παράθεση". Αν δεν θέλουμε καθόλου παράθεση, μπορούμε να απαντάμε στο πλαίσιο, κάτω από την τελευταία απάντηση του νήματος.)


Έντιτ: Με πρόλαβες, @Καστάλια. :))))
 
Ευχαριστώ. Δεν είμαι 3ος. Άντε, 2ος το πολύ πολύ (έτσι έλεγαν το Νονό μου - αδερφό του παππού μου). Πολλοί, δεν είμαστε πάντως, μετρημένοι στα δάχτυλα (μαζί με τον αρχαίο).
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Καλώς μας ήρθες, Κρίτων! Ελπίζω να σε βλέπουμε να γράφεις στα νήματα! Όπως και να χει, καλές αναγνώσεις, αγαπητέ βιβλιοσκώληκα! :))))
 
Πολλοί, δεν είμαστε πάντως, μετρημένοι στα δάχτυλα (μαζί με τον αρχαίο).
Πολλοί δεν είστε, έλα όμως που εγώ γνωρίζω έναν Κρίτωνα Γ, τον οποίο λάτρευα στο δημοτικό (καθόμασταν και στο ίδιο θρανίο :αγαπώ:), και όταν είδα την ανάρτησή σου, είπα: Έχει γούστο.
Καλή συνέχεια! :διάβασμα:
 
Δύσκολο και μάλλον σατανική σύμπτωση. (Θα γίνω λίγο μακάβριος και καταθλιπτικός) Ο διπλανός μου στο δημοτικό δεν είναι πια εν ζωή.
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top