Search results

1. Ν

Καλημέρα!

Καλώς τον :))))
  2. Ν

Γεια σας

Καλωσήρθες!! :)
  3. Ν

Γεια σε όλους!

Καλώς τον :)
  4. Ν

Ζώα και λογοτεχνία

Μου αρέσει ο Μπιλ το μουλαράκι του Τόλκιν... από τις αγαπημένες αναφορές σε ζώα. Μου αρέσουν οι περιγραφές του Παολίνι στην τριλογία του Η κληρονομιά (σε υπαρκτά και φανταστικά ζώα) Κι αγαπημένη μου αναφορά σε ζώα είναι σε διήγημα του Lovecraft, Οι Γάτες της Ουλθάρ .... τι γάτες ήταν αυτές...
  5. Ν

Καλώς σας βρήκα!

Καλώς την :)))
  6. Ν

Γειά σας!

Καλώς ήρθες! :))
  7. Ν

Αποδοχη

Καλώς μας ήρθες! :))
  8. Ν

Γεια σας!!!

Καλώς μας ήρθες! :))
  9. Ν

Γουίλιαμ Γκόλντινγκ (William Golding) : "Ο Άρχοντας των Μυγών"

Εγώ δεν το βλέπω σαν happy end, περισσότερο μου φέρνει σαν φρίκη-end.
  10. Ν

Επαναστατική εφαρμογή για ταχύτατη ανάγνωση

πω πω εγώ όντως ζαλίστηκα. Αυτό σαν βασανιστήριο μου φάνηκε. Με άγχωσε. Νομίζω ότι από την αγωνία μου να μην χάσω τίποτα, δεν θα καταλαβαίνω τι διαβάζω. Θα μας χαλάσουν την διασκέδαση με αυτή τη μέθοδο. :ουχ:
  11. Ν

πρώτη

Καλωσόρισες! :))))
  12. Ν

Εναλλακτικοί τίτλοι στα βιβλία μας!

εχεχε καλό... ας συνεχίσω κι εγώ με Κινγκ XD Η Λάμψη - Οδηγός για ξενοδοχεία στην άκρη του κόσμου κι οι λόγοι που πρέπει να μένουν άδεια! Κριστίν - Ναι! Ήταν φθηνό και είχαμε τον λόγο μας! Αδυναμία - (Thinner) Επαναστατική δίαιτα. Κάνει περισσότερα από όσα υπόσχεται! Οι ρυθμιστές - Ευχάριστες...
  13. Ν

Το πρώτο κόμιξ που διαβάσαμε

Τα πρώτα κόμιξ που κυκλοφόρησαν στο σπίτι, από την μεγαλύτερη αδερφή μου, ήταν τεύχη της Βαβούρας... Αχ τι εποχές!!
  14. Ν

Πρώτα διαβάζω το βιβλίο και μετά βλέπω την ταινία ή αντίστροφα;

Συνήθως οι ταινίες που βασίζονται σε βιβλία... κάτι χάνουν από το θέμα. Αποφεύγω να δω κάποια ταινία που βασίστηκε σε βιβλίο. Εκτός πάλι αν μου τραβήξει το ενδιαφέρον κάπως αλλιώς (πχ ο σκηνοθέτης)... Από την άλλη αν δω μια ταινία που μ' αρέσει και μάθω ότι βασίζεται σε βιβλίο, θα πεθάνω αν δεν...
  15. Ν

Τί ακούς στις σελίδες σου;

Εγώ πάλι όταν βρέχει δυνατά, ούτε το Fur Elise θα ήθελα να ακούσω, ούτε να δω ένα χάρτινο καραβάκι να κυλάει στα νερά της βροχής!! Πω πω Μαργαρίτα... τι μου θύμησες! :μπράβο:
  16. Ν

Ονόματα ηρώων που σας αρέσουν και άλλα όχι!

Αντέρωτα... είσαι τρομερός! :προσκυνώ: Το Ρ'λιέθ όμως; Η Καντάθ; (αφού τις βρεις, τις σημειώνεις στον χάρτη; Πολύ θα ήθελα να πάω ένα ταξιδάκι προς τα εκεί!) :τρέλα:
  17. Ν

Ονόματα ηρώων που σας αρέσουν και άλλα όχι!

Αγαπημένα και απίστευτα εύχα, χαριτωμένα και πανεύκολα να τα διαβάσεις, ονοματάκια από τον Lovecraft... Κθούλου, Νυαρλαθοτέπ, Γιογκ Σοθόθ, Αζαθώθ κι άλλα τόσα... που τα βρίσκαμε ενώ προσπαθούσαμε να γαργαλίσουμε τον ουρανίσκο προφέροντας το όνομα της πόλης Ρ'λιέθ... Πως τα έβρισκε αυτά τα...
  18. Ν

Έτοιμοι για τον αποχωρισμό; Από το χαρτί στο ηλεβιβλίο

Εγώ διαβάζω στο netbook μου αλλά δεν θα μπορούσα στο laptop γιατι το βρήσκω λίγο βαρύ... Το netbook μπορώ να το πάρω και στο κρεβάτι άνετα. Τον φωτισμό τον κανονίζω και δεν με ενοχλεί... μια αλλαγή κι αυτή. Πάντως το βιβλίο όντως το προτιμώ αλλά κάτι που έχω μόνο σε ebook δεν με χαλάει, το...