τέλειωσα τη Γυναίκα του Λωτ. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τη Μπρυραζοπούλου. Ήδη ζαχαρώνω την τριλογία.
@Νικόλας Δε Κιντ και @Έλλη Μ ευχαριστώ πολύ πολύ για την πρόταση. Είχα καιρό να νιώθω αυτό το συναίσθημα που από τη μία σε τρώει να δεις τι γίνεται παρακάτω, από την άλλη θες να κρατήσει όσο...
Επί τούτου, προσυπογράφοντας αυτά που λέει ο @Νικόλας Δε Κιντ, να πω ότι Υπουργός που παραιτήθηκε (δήθεν από ευθιξία :μουάχαχα:) μετά το δυστύχημα των Τεμπών βγήκε στο καπάκι (ελάχιστους μήνες μετά και με συντρηπτικά ποσοστά κιόλας) και παραμένει βουλευτής . Υποθέτω πως δεν τον ψηφίσαν απλά...
1. χαρισματικός λόγος.
2. "τελεία αγνοείται" - υποθέτω ότι θα έχει μία στο τέλος του βιβλίου.
3. υπέθεσα ότι μπορεί και να έχει αυτοκτονήσει, αλλά ζει (και είναι και νεότερός μου!).
Νομίζω πως είναι αναμενόμενο λόγω του 69 κάτι τέτοιο. Άλλωστε με μπουκωμένα στόματα και ενώ ταυτοχρόνως σε "γαργαλάνε" σε επίμαχα σημεία δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.
Μου αρέσουν τα νήματα που ανοίγεις @Φαροφύλακας. Δεν ξέρω τι να πρώτο πιάσω.
α) Το θίασο με του καραγκιοζοπαίκτες που (θέλουν να) κυβερνούν τον πλανήτη, όλοι διαλεγμένοι με κάστινγκ 1) να έχουν εντελώς ακραίες φωνές 2) παρελθόν αντιπαράθεσης με τη δικαιοσύνη και 3) καμία σχέση με τα πόστα τους...
Επειδή εμπιστεύομαι τον φίλο @Νικόλας Δε Κιντ και τη βαθμολογία της @Έλλη Μ (και ας ρέπουν καμιά φορά, μαζί και οι δυο, σε κάτι μπετά και κάτι τέτοια). Ευχαριστώ για την πρόταση παιδιά - είμαι σίγουρος ότι θα μ' αρέσει
@Έλλη Μ το κακό είναι ότι ένα μέρος από το παλιό το installation του πεδίου Άρεως, αυτό με τους χρήστες, έχει μεταφερθεί στα σκαλάκια και στο κηπάκι της Εθνική Βιβλιοθήκης, έξω από το σταθμό Πανεπιστήμιο, μέσα στον κόσμο.
Πολύ καλό χιούμορ @Φαροφύλακας. Και όντως αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα ή μάλλον καλύτερα το θυμικό του Έλληνα.
Προτείνω για να μη γκρινιάζουμε / αλλά και να μην εξωραΐζουμε τα πράγματα την ακρόαση του podcast του Δημοκίδη (τρομακτικά ενδιαφέρον και με αρκετά σφαιρική προσέγγιση)...
Τελείωσα (καμιά φορά - γιατί έγινε σαν το γιοφύρι της Άρτας λίγο) την πιο μυστική μνήμη. Θα μπορούσα να πω πολλά - αλλά ας όψεται η βαρεμάρα που με έχει πιάσει με τα πάντα (που θα πάει; θα περάσει).
Ένας νεαρός Σενεγαλέζος συγγραφέας στα ίχνη ενός μυστηριώδους παλιού εξαφανισμένου Σενεγαλέζου...
Αυτό για την εξωτερική πολτιτική των ΗΠΑ είναι μια ανάγνωση (όχι λανθασμένη, σίγουρα). Έχω να πω ότι καλώς ή κακώς οι ΗΠΑ είναι μια υπερδύναμη με διεθνή επίδραση η οποία δεν είναι μονοσήμαντη. Φεύγοντας - αποχωρώντας δεν κάνει απλώς κακό στην Αμερική (που χάνει την παγκόσμια επιρροή της) αλλά...
Η σελήνη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο (όπως άλλωστε και η γη)
Συνεπώς ΥΠΑΡΧΕΙ η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης απλά δεν είναι σταθερά η ίδια - είναι αυτή που δεν φωτίζεται την εκάστοτε στιγμή από τον ήλιο. Όπως υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά της γης (αυτή στην οποία επικρατεί νύχτα - δε φτάνει η...
Παρόλα αυτά @Έλλη Μ καλό είναι να μη χάνουμε την ευκαιρία να εκφράζουμε στους άλλους αυτά που νιώθουμε όποτε και όταν μπορούμε και επιπλέον του μη λεκτικού - γιατί το λεκτικό κομμάτι της αγάπης είναι σημαντικό όπως και το μη λεκτικό. Και είναι απολύτως φυσιολογικό να νιώθουμε την ενοχή ότι δεν...
Umami είναι επιβεβαιωμένα η πέμπτη γεύση (εκτός του γλυκού, αλμυρού, ξινού και πικρού) που συναντάς στα τρόφιμα και μπορεί να περιγραφεί ως "ευχάριστη και γαργαλιστική αίσθηση" που αποδίδουν τρόφιμα όπως το κρέας .
Πράγματι το γλουταμινικό μονονάτριο (όπως είπε ο @Νικόλας Δε Κιντ) δίνει...