Search results

 1. Λέανδρος

  Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

  Δεν το φαντάζομαι, όμως μπορώ να φανταστώ πως ίσως δεν έπιασες το χιούμορ μου. Δικό μου λάθος, σόρρυ, δεν θα επαναληφθεί... Δεν το κάνω, είμαι γενικά ευγενικός, εκτός κι αν μου την μπεί κάποιος.
 2. Λέανδρος

  Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

  Σ' αγαπώ γι' αυτό... Σε μισώ γι' αυτό... Ω γιές...κι εμένα... Έκανες σερβιτόρα; Εμένα μ'αρέσουν. Πολύ πολύ πολύ... Πες τα, πες τα, πες τα... Κοίτα Φάρε, σε προειδοποιώ, άλλαξε διατροφικά γούστα γιατί έχω κάνει πυγμάχος στα νιάτα μου. Άσε που είμουν και ετις ειδικές δυνάμεις...
 3. Λέανδρος

  Τις ευχές μου στα μέλη

  Απλά ευχές είναι Φάρε, με ότι συνεπάγεται με το Πάσχα, ( Αρνί, κατσίκι, τσίπουρο, τσουρέκι κλπ ) :)))) Κρατάς ότι σου κάνει... Μην φανταστείς, κι εγώ δεν τρελαίνομαι με τις θρησκείες, αλλά μ' αρέσουν οι παραδόσεις της παραπάνω παρένθεσης :σάλια:
 4. Λέανδρος

  Τις ευχές μου στα μέλη

  Σε όλα τα μέλη του φόρουμ, εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία. Καλό ψήσημο αύριο όπου και νάναι, στο φούρνο, στην σούβλα ή στην σχάρα, καλά να περάσετε.
 5. Λέανδρος

  Νταν Σίμμονς (Dan Simmons): ''Η Πτώση του Υπερίωνα'' (Fall of Hyperion)

  Απίστευτη παρουσίαση! Με ταξίδεψες βρε Νιλς, τι ωραία που τα έγραψες. Αλλά θα μου πεις τι δικηγόρος θα ήσουν αν δεν έπαιζες την γλώσσα στα δάχτυλα...χε χε.
 6. Λέανδρος

  Χα χα, που νάξερες...μιλάμε για χοντράνθρωπο χα χα...

  Χα χα, που νάξερες...μιλάμε για χοντράνθρωπο χα χα...
 7. Λέανδρος

  Μπράβο, καλά θα κάνεις. Εγώ σταμάτησα το άτμισμα μετά ένα χρόνο γιατί έχω διαβήτη και το VG μου...

  Μπράβο, καλά θα κάνεις. Εγώ σταμάτησα το άτμισμα μετά ένα χρόνο γιατί έχω διαβήτη και το VG μου ανέβαζε το σακχαρο. Δυστυχώς επανήλθα στο τσιγάρο.
 8. Λέανδρος

  Νιλς κάπου διάβασα ότι ατμίζεις νομίζω. Αν ενδιαφέρεσαι για υγρά στείλε μου ΠΜ. Εγώ το σταμάτησα...

  Νιλς κάπου διάβασα ότι ατμίζεις νομίζω. Αν ενδιαφέρεσαι για υγρά στείλε μου ΠΜ. Εγώ το σταμάτησα και έχω 500ml υγρά για πούλημα, που αν τα σπάσεις με μηδενική βάση όπως έκανα εγώ θα σου βγει 1 λίτρο. Είναι πολύ καλά υγρά, δοκιμασμένα.
 9. Λέανδρος

  Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

  Κάπου το πέτυχα αυτό και μου άρεσε, γι' αυτό το βάζω εδώ μιάς και ταιριάζει στο νήμα... Κορωναιός Έφοδος στο σούπερ μάρκετ Στείλαμε το SMS αρμοδίως και τραβήξαμε για το σούπερ μάρκετ. Κατά τη διαδρομή ρίχναμε κλεφτές ματιές πίσω μας μπας και μας… παρακολουθούν. Ακροβολιστήκαμε με την σύντροφό...
 10. Λέανδρος

  Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

  Ας όψεται ο Ερντογάν με τις δηλώσεις του. Πετιμέζι που θα βρούμε όμως... :)))) Στην Τουρκία όμως μάλλον δεν βοήθησαν και πολύ. Άμα φορέσουμε τις πλεξούδες ...κολάρο βοηθάει άραγε;:τρέλα:
 11. Λέανδρος

  Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

  Μερικά χρόνια αργότερα, ας πούμε το 2017... ''Μαμά, την αδελφή μου γιατί την ονομάσατε Χριστίνα;'' '' Γιατί γεννήθηκε τα Χριστούγεννα...'' '' Α ευχαριστώ μαμά '' '' Παρακαλώ Καραντίνα...'' :τρέλα:
 12. Λέανδρος

  Πώς αντιμετωπίζουμε το Τρολ

  Δεν τρολάρω ποτέ, αλλά θα ήθελα να μπορώ να πω την γνώμη μου χωρίς να σκέφτομαι δέκα φορές αν αρέσει στους άλλους. Οι γνώμες όπως είναι γνωστό διίστανται και δεν θάθελα να μοιράζω μόνο συγχαρήκια αριστερά και δεξιά για κάτι που γράφτηκε, από φόβο πως αν πω την γνώμη μου και είναι αντίθετη την...
 13. Λέανδρος

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Μιά και βρίσκεσαι στο φόρουμ Νιλς την θερμή μου καλησπέρα. Σε καταλαβαίνω κάπως, ούτε εγώ θα ήθελα στον ελεύθερο χρόνο μου να διαβάζω για μηχανικές κατασκευές. Από την άλλη όμως θα ήθελα να ρίξω την χολή μου στον εκάστοτε συγγραφέα που κάνει κάποια πατάτα λόγω έλλειπής έρευνας :)))):θρρρ: Υ.Γ...
 14. Λέανδρος

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Νιλς Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν ανέφερες τον John Grisham. Είμαι φαν αυτού του συγγραφέα και γενικά αυτού του είδους μυθιστορήματα. Μου αρέσει πολύ η πλοκή και οι ελιγμοί που κάνουν οι αντίπαλοι νομικοί μέσα στα δικαστήρια. Εσύ προφανώς θα καταλάβαινες πολλά περισσότερα από εμένα τον...
 15. Λέανδρος

  Ήταν ένα μικρό καράβι...

  Οτιδήποτε κάνει έναν συνομιλητή μου να χαμογελάσει έστω, είναι για εμένα μια τεράστια επιτυχία... :ευχαριστώ:
 16. Λέανδρος

  Ήταν ένα μικρό καράβι...

  Σοβαρά; Όχι το πάνω από ένα εκατομμύριο που καθάρισε; ( Εβραίους, αντιπάλους κλπ ) :))))
 17. Λέανδρος

  Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

  Θα περάσει κι αυτό κάποια στιγμή, όπως πέρασαν τόσα και τόσα μέσα στους αιώνες. Ας ελπίσουμε όμως να περάσει όσο γίνεται πιό ανώδυνα.
 18. Λέανδρος

  Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

  Φυσικά! Επειδή και οι γιατροί είναι αναγκασμένοι να βάζουν προτεραιότητες, γι' αυτό και οι νεώτεροι χρήζουν περισσότερης φροντίδας. Αλλά πεθαίνουν ΚΑΙ νέοι, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι πεθαίνουν ΜΟΝΟ ηλικιωμένοι... Ναι, ευτυχώς αντί για 800 πέθαναν μόνο 650...:φρύδια: Δεν τρομάζει κανείς...
 19. Λέανδρος

  Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

  Κατηγορία φτερού είστε μωρέ! Εδώ μιλάμε για 1,83 και 111 κιλά. :)))) @ Αντέρωτα μην το δέσεις κόμπο, σήμερα βγήκε η είδηση πως στην Ιταλία πεθαίνουν πλέον και νέοι.
Top