Search results

 1. Ν

  Η ομορφότερη ελληνική λέξη

  Δε θα μπορούσα να διαλέξω μία. Ήδη όσο διαβάζω, βλέπω πολλές που αρέσουν και σε εμένα, μαζί μου έρχονται κι άλλες. Πάντως σχετικό-άσχετο η λέξη εύηχο δεν μου φαίνεται καθόλου εύηχη.
 2. Ν

  Κυνόφιλοι και γατόφιλοι

  Διατσετα τι όμορφα που έγραψες, χαμογελούσα σε όλη την ανάγνωση. Και οι φωτογραφίες ωραίες. Ιαβέρη, κάποιος να πει και στον έναν από τους γάτους μου να με έχει γραμμένη γιατί ως τώρα είναι κολλημένος πάνω μου για χάδια. :Ρ Αν και δεν νιώθω ιδιοκτήτριά τους, μαμά τους ή κτήμα τους περισσότερο.
 3. Ν

  Κυνόφιλοι και γατόφιλοι

  Αν τσεκάρετε για φαγητό/νερό/αμμολεκάνη και συνεχίζει να νιαουρίζει, συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια σε όσα είπαν, άγνωστος χώρος συν η ενόχληση από την μόλυνση. Υπομονή είναι η μόνη συμβουλή! Οι γάτες είναι από τα πιο ευπροσάρμοστα ζώα οπότε αν είναι αυτό θα του περάσει σύντομα. Εύχομαι γρήγορη...
 4. Ν

  Βιβλία... δανεικά κι αγύριστα

  Δεν είναι ντροπή (τα λέω να τα ακούω κι εγώ) να πεις πριν καν το δανείσεις πως επειδή σου έχουν ήδη χαλάσει βιβλία, έχεις ένα θέμα με τον δανεισμό και αν γίνει να ξέρει να το προσέξει πολύ αλλιώς καλύτερα να μην το πάρει. Εγώ θα προτιμούσα να μου το πουν έτσι στα ίσια παρά να καταλάβω πως με...
 5. Ν

  Βιβλία που λατρέψαμε αλλά τώρα... δεν!

  Διάβασα τον Αλχημιστή στα 16 και το είχα βρει υπέροχο, μέχρι που υπογράμμιζα και έγραφα μικρές σημειώσεις (δεν το έχω ξανακάνει σε βιβλίο) Το ξαναδιάβασα μετά από κάποια χρόνια και αναρωτιόμουν τι στην ευχή με είχε θαμπώσει.
 6. Ν

  Το ζαχαροπλαστείο του Ρόαλ Νταλ

  Αγαπημένα βιβλία "Οι μάγισσες" (την ταινία την είχα μικρή, πλέον την έχω στον υπολογιστή και την ξαναείδα) και "Ματίλντα". Αλίκη, "Ο Τσαρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας" το διάβασα μεγάλη και το ευχαριστήθηκα, αλλα έχεις δίκιο, σε πιο μικρή ηλικία δε σου αρέσουν απλά, μαγεύεσαι!
 7. Ν

  Η μεγάλη βιβλιοθήκη της Disney - Καθημερινή

  Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή ή όχι, αλλά από το να μην το βρω προτιμώ να ζητήσω να μου το κρατήσει! Βέβαια το έχω το 1ο που κυκλοφορεί αλλά τα θέλω και σετ τρομάρα μου.
 8. Ν

  Η μεγάλη βιβλιοθήκη της Disney - Καθημερινή

  Tέλεια προσφορά! Γιατί έχω κάποιους τόμους αλλά οι τιμές 20ευρω δεν παλεύονται.
 9. Ν

  Στίβεν Κινγκ (Stephen King): "Το Αυτό"

  Ειδικά αυτο το βιβλίο...ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ! :κλαψ:
 10. Ν

  Στίβεν Κινγκ (Stephen King): "Το Αυτό"

  Ρε μπράβο σου! Πόσο ωραία εξήγηση! Δεν το είχα σκεφτεί ότι συμβαίνει γι αυτό, πήγε μόνο στο υπερφυσικό κομμάτι το μυαλό μου.
 11. Ν

  Στίβεν Κινγκ (Stephen King): "Το Αυτό"

  Τον Ριτσι καμία; Κι ύστερα λένε πόσο μετράει το χιούμορ στον άντρα :ρ Έχω μια απορία
 12. Ν

  Στίβεν Κινγκ (Stephen King): "Το Αυτό"

  Ο Μπεν είναι και δικός μου αγαπημένος :))) Όταν διαβάσεις και την περιβόητη σκηνή περιμένω εντυπώσεις!
 13. Ν

  Το ήξερες πως...

  Ααααα ωραίο θέμα! Στα Μικύ Μάους του αδερφού το πρώτο που έκανα ήταν να διαβάσω τα αξιοπερίεργα (καλά, εννοείται μετά διάβαζα και τις ιστορίες) Το χρώμα στο φτέρωμα των φλαμίνγκο είναι ανάλογο της ποσότητας των γαρίδων που καταναλώνουν. Όσο περισσότερες γαρίδες τόσο πιο ροζ. Τα δελφίνια...
 14. Ν

  Αγαπημένα Διηγήματα του Stephen King

  Πολύ ωραίο νήμα Ιζι μπράβο! Πωπωωω προσπαθώ να σκεφτώ ποια διηγήματα ξεχωρίζω και μου έρχονται απανωτά τίτλοι :χαχαχα: Όταν καθίσω πιο χαλαρά θα γράψω κι εγώ. Οι μεταφορές στην οθόνη...ε, συνηθισμένο πλέον να μην βγαίνουν καλές!
 15. Ν

  Η ομοφυλοφιλία / εφηβοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα

  Πραγματικά δε θυμάμαι αν ήταν αυτό ή άλλο βιβλίο (Τι στην οργή; Γεροντική άνοια; ), αλλά θυμάμαι και αυτό που αναφέρεις και υπογράμμισα για το οποίο κι εγώ είχα απορία με ποιο κριτήριο κάποιους τους αποδέχοταν και κάποιους τους χλεύαζαν.
 16. Ν

  Η ομοφυλοφιλία / εφηβοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα

  Σχετικά με την εφηβοφιλία είχα διαβάσει ενα κομμάτι,δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, και διαφωτίστε με αν ισχύει αυτό ή δεν ήταν έγκυρο. Ελεγε, λοιπόν, το κείμενο πως ο εραστής ήταν ο ενήλικος άνδρας που είχε υπό την κηδεμονία του έναν νεο που λεγόταν...
 17. Ν

  Άμπρα Κατάμπρα από τις εκδόσεις Ορφανίδη

  Λατρεμέεεεεεεενο! Ο Γκομπολίνο ήταν από τα αγαπημένα μου και ένα άλλο με τον Τζότζο. Καλά θυμάσαι πως ήταν κίτρινες κασέτες και μάλιστα είχαν θήκη κόκκινο βαλιτσάκι. Είχαμε όλη τη σειρά αλλά με τα χρόνια και τα διάφορα γειτονόπουλα δυστυχώς 2-3 κασέτες μου απέμειναν. Πριν αρκετά χρόνια το...
 18. Ν

  Άσχημο τέλος στα παραμύθια

  Από τον Κοντορεβυθούλη θυμήθηκα τον Κυανοπώγωνα γιατί ήταν και αυτό ένα από τα παραμύθια που είχε καταγράψει ο Περώ. Αυτό κι αν ήταν άγριο! Υποθέτω, είχε σαν ηθικό δίδαγμα: η γυναικεία περιέργεια σκοτώνει-να ακούς τον άντρα σου. :μαναι:
 19. Ν

  πρώτη

  Καλώς μας ήρθες :)
 20. Ν

  Εναλλακτικοί τίτλοι στα βιβλία μας!

  :χαχαχα: Ωραίοι τίτλοι! Καλά, κι εγώ βιβλία του Κινγκ σκέφτηκα πρώτα αλλά μιας και είπατε κάποια θα βάλω από τα άλλα. Το Αυτό: Β-β-β-βοηθεια ο κλο-κλο-κλοουν Αυπνία: 87654323456789 προβατάκια και μερικοί λύκοι Αδύνατος: Το όνειρο του υπερβαρου και δώρο ένα γλύκισμα Χρήσιμα αντικείμενα...
Top