Search results

1. Κ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Σήμερα τέλειωσα τα τηλεφωνήματα του Μπολάνιο και αμέσως μέτα, χωρίς διακοπή ... ξεκίνησα το 2666 του ιδίου.
  2. Κ

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Τελείωσα τα "τηλεφωνήματα" του Μπολάνιο. Εξαιρετική συλλογή διηγημάτων.
  3. Κ

Ρομπέρτο Μπολάνιο (Roberto Bolano): "2666"

Βρέθηκε επιτέλους, σε παλαιοβιβλιοπωλείο !!
  4. Κ

(ΒΡΕΘΗΚΕ): Ουώλτ Ουίτμαν - Φύλλα Χλόης (μτφρ: Νίκου Προεστόπουλου)

Βρέθηκε επιτέλους, σε παλαιοβιβλιοπωλείο !!
  5. Κ

Αναζήτηση: Εργοστάσιο εφιαλτών του Thomas Ligotti σε ηλεκτρονική μορφή

καλημέρα, το ψάχνω και εγώ πολύ καιρό, δεν υπάρχει πουθενά ούτε σαν μεταχειρισμένο, αν το έχει κανείς σε PDF ας μου στείλει ένα pm
  6. Κ

Ρομπέρτο Μπολάνιο (Roberto Bolano): "2666"

Καλησπέρα ! προσπαθώ καιρό να βρω το βιβλίο αυτό, δυστυχώς είναι εξαντλημένο, ξέρει κανείς αν υπάρχει σε μορφή ebook ; - ή αν το πουλάει κάποιος εδώ μέσα σε οποιαδήποτε μορφή (έντυπη ή ηλεκτρονική epub-ebbok-pdf κλπ) ;
  7. Κ

Αναζήτηση: Εργοστάσιο εφιαλτών του Thomas Ligotti σε ηλεκτρονική μορφή

Καλημέρα το ψάχνω κι εγώ το "Εργοστάσιο" αλλά και το "Έχω ένα ξεχωριστό σχέδιο για τον κόσμο" , αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει κι εμένα, ευχαριστώ πολύ.
  8. Κ

Ναι το είδα, δυστυχώς δεν είμαι κάτοικος Αθηνών.
  9. Κ

2 παλαιοβιβλιοπωλεία μου απάντησαν ότι δεν το έχουν παρότι το έχουν στο site τους ως διαθέσιμο (και εξακολουθούν να το έχουν ως διαθέσιμο ενώ έχει περάσει ένας μήνας σχεδόν από την επικοινωνία που είχα!), άλλος ένας μίλησα στο τηλ δύο φορές και ακόμα περιμένω, και οι υπόλοιποι δεν έχουν...
  10. Κ

Καλημέρα ! Ναι έχω στείλει στους ορίζοντες (αλλά όχι γι αυτό το βιβλίο, για την πλήρη έκδοση των 450 σελίδων) και δεν μου έχουν απαντήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  11. Κ

Καλησπέρα σας, αναζητώ το βιβλίο : Ουώλτ Ουίτμαν (Walt Whitman) - Φύλλα Χλόης (μτφρ: Νίκου Προεστόπουλου), σε οποιαδήποτε κατάσταση και μορφή, ακόμα και σε φωτοτυπίες ή σε ebook γιατί προορίζεται για εργασία. Ευχαριστώ πολύ.