Search results

1. Καστάλια

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Τι τραβάτε κι εσείς οι χορεύτριες, ρε φίλε... Τέτοιο δράμα, ούτε στον εχθρό σου!
  2. Καστάλια

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Θα το παίξουν του χρόνου στην όπερα της Θεσσαλονίκης, πάμε;
  3. Καστάλια

Από αυτόν είχα διαβάσει το The Haunting of Tram Car 015 και ήταν πολύ καλό, είχα γελάσει και μου άρεσε η τρελή φαντασία του. Περιμένω κι εγώ εντυπώσεις.
  4. Καστάλια

Jared Diamond - "The World Until Yesterday: What Can We Learn from Traditional Societies?"

Τίμια παρουσίαση. Καμιά φορά είναι παγίδα να παθιάζεσαι με έναν συγγραφέα που σου άρεσε πολύ σε ένα έργο του και να πιάνεις να διαβάσεις όλα τα άλλα έργα του γιατί σου αρέσει η γραφή και ο τρόπος σκέψης, μόνο για να απογοητευτείς που δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει το ίδιο επίπεδο. Πάντως θα...
  5. Καστάλια

Κάπου διάβασα πρόσφατα "Με το βλέμμα γουρουνιού που ετοιμάζεται να κλάσει". Όποτε τα βλέπω αυτά, αναπόφευκτα ανασύρεται αυτή η σκέψη.
  6. Καστάλια

Βιβλιονέα

Μα αυτό ακριβώς είπα, ότι δεν θυμάμαι καλά! :μουάχαχα::θρρρ: Και εσύ, στο μεταξύ, πετάς τις 1432 σελίδες λες και είναι πασατέμπο στο θερινό σινεμά, ρε φίλε! Παλιά τα λάτρευα τα τεράστια βιβλία, τώρα βλέπω 43 ώρες και υπολογίζω για πόσες μέρες θα με δεσμεύει ένα βιβλίο, ενώ θα μπορούσα να...
  7. Καστάλια

Βιβλιονέα

Θυμάσαι τα προηγούμενα; Εμένα μου φαίνεται σαν να τα διάβασα σε άλλη ζωή (και μόνο που σκέφτομαι να τα ξαναδιαβάσω, θυμάμαι ότι είναι καμιά πεντακόσιες χιλιάδες σελίδες και κολλάω...)
  8. Καστάλια

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

@Σελεφά, έχω χάσει επεισόδια, ελπίζω πάντως ο δρ Φιλ να μην έπαθε μεγάλη νίλα με τη φάση. @Ιαβερης, βρήκες άκρη;
  9. Καστάλια

Βιβλιονέα

Εξαιρετικός για άλλη μια φορά ο τύπος. Στο επιστημονικό κομμάτι ήταν λίγο άμπρα καντάμπρα, ανακαλύψαμε τη μαγική λύση, αλλά στο σύνολο, το ευχαριστήθηκα πολύ, και το χιούμορ, και τον προβληματισμό για τις θυσίες που κάνεις για το "κοινό καλό", και για το πώς κάνουμε φίλους, ακόμα και...
  10. Καστάλια

Να πεις εντυπώσεις. Το έχω στο κινητό κάτι μήνες τώρα (μην πω χρόνια, παίζει κι αυτό), αλλά όλο κάτι άλλο παίρνει σειρά πιο πριν, όλως περιέργως κι ένα άλλο δικό της που έβαλα πολύ πιο πρόσφατα (και μου φάνηκε κομματάκι κοινότυπο και χιλιοειπωμένο). Ίσως είναι ώρα να το διαβάσω και εκείνο, να...
  11. Καστάλια

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Μέσα από τη δουλειά μου βλέπω πάρα πολλές (ταινίες-έργα για) περιπτώσεις παιδιών που νιώθουν διαφορετικά από το βιολογικό τους φύλο. Αν και εξακολουθώ να μην το κατανοώ εγώ η ίδια ως άτομο - αυτό που λέει ο Φαροφύλακας, πώς μπορεί ένα παιδί ακόμα κι από μια τρυφερή ηλικία να ξέρει τι του...
  12. Καστάλια

4ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας - Συμμετοχές

Όσο για τη ρακή... ο στόμας μου πιο ξηρός κι από τη Σαχάρα είναι. Αλλά τέτοιοι είστε... Αναγκάστηκα να πάω ιδίοις ποσί στην Κρήτη για να πνίξω τον πόνο μου.
  13. Καστάλια

Αμάν, λίγο να τα μπερδέψουμε, ευθύς αμέσως να μας κάνετε υποδείξεις! Ο υπολογιστής μου έχει το κακό συνήθειο να κάνει ό,τι του λέω, όχι ό,τι θέλω, αυτόν να κράζετε. Σε λίγο οι αντμιν θα φτιάξουν ψηφοφορία, εγώ ως ένα απλό και ταπεινό μέλος δεν μπορώ, και θα ψηφίζετε εκεί. Ευχαριστώ για την...
  14. Καστάλια

Αγαπητοί συνλεσχίτες, κάλλιο αργά παρά ποτέ, κι έτσι ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τις υποβληθείσες συμμετοχές. Μπορείτε να ψηφίσετε απευθείας εδώ ως την Πρωτομαγιά, και την επομένη, η φωτογραφία με τις περισσότερες ψήφους θα ανακυρηχθεί νικήτρια. 1 2 3 4 5 6...
  15. Καστάλια

4ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Βιβλίο και τι παράξενες εποχές που ζούμε"

Παίδες, μέχρι στιγμής έχω λάβει τρεις συμμετοχές (και καμία ρακή :γρμβ: ). Θα περιμένω ως το τέλος της βδομάδας, σε περίπτωση που και άλλοι καταληφθούν από ξαφνικό ανοιξιάτικο δημιουργικό οίστρο, και την άλλη βδομάδα θα αναρτήσω τις φωτογραφίες. Με πολλή αγάπη σάς προτρέπω να καταληφθείτε...
  16. Καστάλια

Χαχαχα ρε συ, σκιάχτηκα κι εγώ η ίδια. Ελπίζω όχι κάτι τέτοιο, ειλικρινά ελπίζω όχι...
  17. Καστάλια

@Μοκαντάσα αλ Σάφερ αυτό να το πεις σ' αυτούς που με φουρκίζουν, εγώ είμαι ένα αρνάκι του Θεού... όταν κοιμάμαι...
  18. Καστάλια

Τσίου, είναι φαύλος κύκλος - πώς να κάνεις ποδήλατο, αν δεν υπάρχει ποδηλατόδρομος; Γιατί να κάνουν ποδηλατόδρομο αν δεν υπάρχουν ποδηλάτες; Πάντως για την Αθήνα δεν ξέρω, αλλά στη Θεσσαλονίκη πολλοί κυκλοφορούν με ποδήλατο, ίσως γιατί οι αποστάσεις είναι παλέψιμες και ειδικά με την (περίπου)...