Ωραίο & εύλογο ρώτημα για έναν άθεο, όπως η αφεντιά μου! Αυτοί που με γνωρίζουν δε μου λένε σχεδόν ποτέ "χρηστός ανέστη". Με τους άγνωστους δε, απαντώ ως εξής:
Πότε έγινε αυτό?
Ότι πεις!
Σοβαρά τώρα!?
Είσαι σίγουρος?
Καλά χριστούγεννα!
Καλές απόκριες!
Μάλιστα και σε παπά έτσι απαντώ, το έκανα δλδ!
Αρκετά καλό το "Μέση Αγγλία του Τζόναθαν Κόου...
Ξεκίνησα το: "21 μαθήματα για τον 21ο αιώνα" του Yuval Noah Harari. (3o βιβλίο του που διαβάζω)
Φωτεινή Β, Το "Έθιμα Ταφής" είναι το επόμενο μου:)
Αφού μου τέλειωσε η... "Θιβετιανή Ροδακινόπιτα" του Τομ Ρόμπινς, ξεκίνησα το: "Sapiens Μία Σύντομη Ιστορία του Ανθρώπου" του Yuval Noah Harari. Λίγο πριν την 70η σελίδα του βρίσκομαι, και ομολογώ ότι είναι εκπληκτικό. Νομίζω ότι από κάποια πρόταση της Λέσχης μας το ξεκίνησα :πάνω::)
Τελικά λίγο πολύ τα ίδια βλέπουμε! Ομοίως κι εγώ είδα τις σεζόν 1&2 του Strangers Things (8/10 από μένα), το δε αγαπημένο μου Dark (9/10 από μένα) περιμένω με περίσσια επιμονή για τη 2η σεζόν... Εξάλλου με ενδιαφέρει πολύ η "γερμανική" άποψη περί χωροχρόνου! :)
Είδα τον τελευταίο κύκλο του game of thrones, η βαθμολογία στο imdb είναι σχετικά χαμηλή. Μάλλον δεν άρεσε το τέλος του! Νομίζω και τα 73 επεισόδια του ήταν καταπληκτικά... άντε τα 70!:)
Ξεκίνησα το: "Η Μηχανή του Νου" του Colin Blakemore... εντυπωσιασμένος παντελώς!
Από το οπισθόφυλλο:
Με το βιβλίο αυτό ο Colin Blakemore, καθηγητής της Νευροφυσιολογίας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πραγματοποιεί μια εξερεύνηση στο χώρο του ανθρώπινου εγκεφάλου και νου. Πρόκειται για μια ευφυή...
Ξεκίνησα το: Σημειώσεις Ενός Πορνόγερου του Τσαρλς Μπουκόφσκι... σίγουρα έχει πιασάρικο τίτλο! Ίσως και νάναι το μοναδικό βιβλίο του, που δεν διάβασα ακόμα