Συμπλήρωμα για Σιμενόν άλλοι δύο τίτλοι: "Μπέττυ" και "Οι αρραβώνες του κύριου Ιρ".
Επίσης άλλα δυο μικρά σε μέγεθος χαλαρά με ενδιαφέρον ιστορία κατά την γνώμη μου: "Ένα κάποιο τέλος" του Τζούλιαν Μπαρνς και "Μετάξι" του Αλεσάντρο Μπάρικο.
Ο καθένας μας θυμάται ότι υπαγορεύει η μνήμη του και αν υπάρχει απώτερος σκοπός στα λόγια του, εδώ είναι το νήμα και μπορεί να διαβάσει όσο πίσω θέλει. (Κι αν υπάρχει κάποια νοσταλγία για την καραντίνα, ποιος ξέρει μπορεί να δημιουργηθεί κάνα παιχνίδι τύπου surviror να παίξει.)
Θα μπορούσα να...
Εδώ θα δείτε κάποια δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα που πραγματοποιούνται από την Ένωση Πληροφορικών Ελλάδος (πατώντας το link της εγγραφής υπάρχουν πληροφορίες για το καθένα).
@Νικόλας Δε Κιντ, για να συνοψίσω, εγώ η Σελεφά και η Διχασμένη έχουμε δηλώσει για να γίνουμε ταίρια σου στο παιχνίδι. Σφύρα μας κλέφτικα :)))), για το πότε, πως κτλ να γίνει η κλήρωση.
Ωραία, βρήκαμε δύο :ντροπή: :αγαπώ: (και γλυτώσαμε το ένα που δεν σου άρεσε). Το αντικαθιστώ με το Αόρατος Άνθρωπος του Ραλφ Έλισσον.
Από τα δικά σου έχω πάρει το Στην άλλη πλευρά του ονείρου της Ούρσουλα Λε Γκεν και θα το ξεκινήσω κάποια στιγμή μέσασ το καλοκαίρι.
Επόμενη προσπάθεια :ωραίος::
Πάτι και Ρόμπερτ - Πάτι Σμιθ
Τις μικρές ώρες - Χαρούκι Μουρακάμι
Ιστορίες από την εποχή της Τζαζ - Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ
Λοιπόν, επόμενη τριάδα και ελπίζω να έχεις κάποιο αδιάβαστο :)))) :
1. Αντόνιο Ταμπούκι - Ρέκβιεμ μια παραίσθηση
2. Λάσλο Κρασναχορκάι - Το τανγκό του σατανά
3. Ιζαμπέλ Αλιέντε - Το σπίτι των πνευμάτων
Ενδιαφέρουσες βρίσκω όλες τις επιλογές σου, σε λίγες μέρες θα σου πω με ποιο θα ξεκινήσω...
Ναι, ζητάμε αλλαγή, καλό είναι να έχουμε και τα τρία αδιάβαστα για να έχουμε περισσότερες επιλογές να επιλέξουμε (ή να έχουμε όσα πιο πολλά γίνεται αν θέλουμε να τα διαβάσουμε όλα :)))) ).
@Κεχριμπάρι (αλλά και για όλους τους συμμετέχοντες), οι παρακάτω όροι ισχύουν στο παιχνίδι μας, οι οποίοι δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια των χρόνων που το παίζουμε:
Αν κάποιο βιβλίο δεν είναι σε κυκλοφορία ή είναι δύσκολο να βρεθεί (που τέθηκε αυτό το ζήτημα), μπορεί να ζητηθεί αλλαγή από το...
Είχε δοθεί ένα χρονικό περιθώριο στους συμμετέχοντες, αλλά απάντησαν όλα τα μέλη άμεσα στο επιβεβαιωτικό μήνυμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε..
@Πίκος Απίκος, δεν έχω διαβάσει καμία από τις προτάσεις σου και όλες φαίνονται ενδιαφέρουσες. Μόνο την Λεγκέν έχω διαβάσει ξανά και μου άρεσε η γραφή της. Την επόμενη φορά που θα πάω βιβλιοπωλείο θα τα ξεφυλλίσω και θα αποφασίσω εκεί μου φαίνεται με πιο θα ξεκινήσω.